Сделать стартовой Добавить в Избранное

Развлекательный форум города Богуслав

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Развлекательный форум города Богуслав » Интернет » Навіщо діаграма Ганта

Навіщо діаграма Ганта

Сообщений 1 страница 5 из 5

1

На останньому тренінгу для бізнесменів почув про такий новий спосіб організувати роботу, як Agile діаграма Ганта, від звичайної вона відрізняється коротким проміжком планування, в якій програмі таку зробити?

0

2

Якщо чесно, то навіть не знаю, що вам сказати на даний рахунок, адже у нас на підприємстві начальство не турбується про це. Хоча я і сама розумію, що якби почати використовувати, то результати були б

0

3

юсик написал(а):

На останньому тренінгу для бізнесменів почув про такий новий спосіб організувати роботу, як Agile діаграма Ганта, від звичайної вона відрізняється коротким проміжком планування, в якій програмі таку зробити?

наскiльки я знаю, діаграма Ганта дає  інструментальну можливість якісніше оцінити ресурсні склади і взаємозв'язку робіт. В кінцевому рахунку, це зменшує число наступних змін в ході реалізації проектних заходів

0

4

Для підприємців є хороший сайт, де можна легко зробити не тільки діаграму Ганта https://www.bitrix24.ua/articles/task_gant_online.php  але і багато іншого.
З Agile діаграмою я працюю майже постійно, мені цей спосіб подобається набагато більше, ніж класична каскадна модель. Її особливість в тому, що менеджер ставить завдання команді на найближчі 14 днів. З власного досвіду можу сказати, що таким чином робота над проектом йде набагато ефективніше.

0

5

Вы здесь » Развлекательный форум города Богуслав » Интернет » Навіщо діаграма Ганта