Сделать стартовой Добавить в Избранное

Развлекательный форум города Богуслав

Информация о пользователе

Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.

Вы здесь » Развлекательный форум города Богуслав » Без комплексов » Самий неформальний секс у вашому житті

Самий неформальний секс у вашому житті

Сообщений 1 страница 11 из 11

1

Як я уже недавно висказався у одній із тем - одноманітний секс надоїнає і народ починає шукати як урізноманітнити цю справу. Хтось на Бруно у воді серед літнього дня, хтось відкриває камасутру, а хтось іще щось. Але у кожного є самий-самий випадок який найбільш був обезбашений для нього і який найбільше запамятався. Не соромимося - пишем відповіді у темі.
Ось декілька моїх:
1. Другий день місячних, ванна кімната, батьки сплять рядом у кімнаті... і пляс до всього щастя двері не закриваються
2. Електричка Миронівка - Київ у неділю (хто їздив той знає)почалося у вагоні кінчилося у туалеті

Отредактировано excelsior (2007-06-27 11:59:30)

0

2

excelsior написал(а):

Другий день місячних, ванна кімната, батьки сплять рядом у кімнаті... і пляс до всього щастя двері не закриваються
2. Електричка Миронівка - Київ у неділю (хто їздив той знає)почалося у вагоні кінчилося у туалеті

То ти просто звір!
Р.S. аби ніхто з знайомих не побачив, що я беру участь в дискусії на таку тему! Аби пронесло!

0

3

В туалете, и в комнате с соседкой (находилась сантиметров 20 от нас)

0

4

У мене в кімнату двері ніколи не закриваються і батьки завжди вдома, і так майже кожні вихідні.
І в перший день місячних в ванній також було.
Ексклюзив - в парку слави, На стадіоні.

PS. туалет, а особливо в електричці - це анти гігієнічно!!!!

0

5

Ну... розкажу  :P
Экстрим был на лавоче возле первой школы, когда прохожие ходят....

0

6

SAHAR, у кожного 'максимум' розумієтъся по своєму, для когосъ у 00:00 ночі, у самих темних хащах всіми любимого острова - занадто. За туалет: я тоді саме менше думав про гігієну (білъше бабки задовбували, те й робили що стукали і питали "що ти там робеш?". Уже біля "кінця"  мене вважали наркоманом який наївся "дурки" і від прухи  хекає і стукає в стіну, хотіли вже Мусорів визивати! Які у них  були морди коли ми вдвох вийшли звідти!!!)

0

7

excelsior написал(а):

SAHAR, у кожного 'максимум' розумієтъся по своєму, для когосъ у 00:00 ночі, у самих темних хащах всіми любимого острова - занадто. За туалет: я тоді саме менше думав про гігієну (білъше бабки задовбували, те й робили що стукали і питали "що ти там робеш?". Уже біля "кінця"  мене вважали наркоманом який наївся "дурки" і від прухи  хекає і стукає в стіну, хотіли вже Мусорів визивати! Які у них  були морди коли ми вдвох вийшли звідти!!!)

Всетаки каким бы секс небыл розвратным гигиену нада соблюдать. Ты в том туалете такой заразы мог нахватать... во время курса лечения секс у тебя вызывал бы отвращение!

0

8

Роса написал(а):

Р.S. аби ніхто з знайомих не побачив, що я беру участь в дискусії на таку тему! Аби пронесло!

Не пронесло! Я побачив, осьо подзвоню мамкі і розкажу :P

excelsior написал(а):

Екстрім, ну його нах! :)

0

9

excelsior
В следующий раз советую больше думать о здоровье своей девушки

0

10

Днем в парке г. Питера, кругом люди ходют)

0

11

Вы здесь » Развлекательный форум города Богуслав » Без комплексов » Самий неформальний секс у вашому житті