ruslon написал:
Роса
Навчила нашого Руля любити все що рухається?
Що означає "все що рухається"? Львів- це чудове місто!!! Його потрібно зрозуміти і відчути! А не так по-хамськи про нього писати!
Развлекательный форум города Богуслав |
Привет, Гость! Войдите или зарегистрируйтесь.
Вы здесь » Развлекательный форум города Богуслав » Отдых » Где бы вы хотели отдыхать в следующем году?
ruslon написал:
Роса
Навчила нашого Руля любити все що рухається?
Що означає "все що рухається"? Львів- це чудове місто!!! Його потрібно зрозуміти і відчути! А не так по-хамськи про нього писати!
Не дуже чудове місто я б сказав. Богуслав краще місто в плані життя
Та Богуслав просто супер! Але, як на мене, Львів нівчому не гірший
Та Богуслав просто супер! Але, як на мене, Львів нівчому не гірший
Доведи
Ruly@ написал:
Доведи
1)Рівень розвитку життя, економіки, культури...
2)Велика кількість населення різного покоління
3)Ціла купа пам'ток архітектури, що привертають увагу туристів і звісно їхніх грошей
4)Люди без всіляких комплексів просто радіють життю
5)Неймовірна кількість закладів для різних уподобань починаючи з бібліотеки і до закладів...
6)Ну і звісно в ту західну сторону як виходе їзджу я!
1)Рівень розвитку життя, економіки, культури...
А ще наркоманії, пиятики...
3)Ціла купа пам'ток архітектури, що привертають увагу туристів і звісно їхніх грошей
Неспорю
6)Ну і звісно в ту західну сторону як виходе їзджу я!
Це перевага?
Ruly@ написал:
Це перевага?
Ти на кого батон крошиш? Звісно це перевага! Саме завдяки мені ми щас про Львів пишем!
Ти на кого батон крошиш? Звісно це перевага! Саме завдяки мені ми щас про Львів пишем!
Там живе дуже багато людей. Так що саме із-за тебе Львів найкращий? Ахахаха. Так все забули. Шутка. Я це написав щоб тебе розізлити
А я і не злюсь! Але що я піднімаю рейтинг Львова- це факт.
у серпні буду їхати на 8-мий метал-фестивалъ RED ALERT FEST(наче нова назва так звучитъ) який відбудетъся на берегу Чорного моря і триватиме 7 днів. Кого цікавитъ деталъніше заходим на wwwmoshpit.ru і читаєм новини
Роса, усі 'переваги' Лъвова є у кожному великому місті України.
excelsior ти що *punish2* !? А як щодо переваги, що туди їзджу Я
punish2 - що це? Чи хто це?
excelsior ти дійсно якийсь цікавий! Бо взагаліто напевно тільки твоя унікальна персона баче на місті смайликів оце-punish2!
То я підводжу підсумки:
Сонечко punish2 - це С..М..А..Й..Л..И..К!!!!!!!!!
А мне б хотелось попасть на GlobalGathering 07, а так учусь в Одессе (море уже надоело) хочу в Богуслав!!!
У меня друг также учится у Одесе, и ему также 19 лет... а можливо це ти? Хоча імовірністъ дуже мала. Вот ты пышеш хотел поехать на фестиваль? Почему только хотел? Нужно воплощать свои желания в реальность!!! Нет денег? Лето впереди на стройке за два месяца можна неплохо заработать! А есть деньги - нет проблем
В том то и дело что буду на работе(даже не знаю радоватся ли.....), может и знаеш, где ты живеш в Богуславе?
Отвечу по другому: слово "Монах" тебе что-то кажет?
Нет, жаль что не знаеш, но теперь я знаю что я не один в Одессе
Вот еду отдыхать в Полтаву "Антей", может кто там был и скажет чо там и как?
Я був, нормально!!! бистріше б літо а тоді мона і на море!!!
Нові Санжари (ПОлтавська обл.) ОДСТОЙ!!!!!
Нові Санжари (ПОлтавська обл.) ОДСТОЙ!!!!!
Ну розказуй як там....
ЗІ: Ти ж казав "Антей"
Полтавська область, місто Нов Санжари, санаторій-профілакторій "Антей" ясно?
ясно?
Так
Ну розказуй як там....
Все ж таки хочеться почути відповідь....
Одстой, холодно, одстойно годують, але наржався потім фото і відео покажу
Ти на форум чи в реалі покажеш?
В реалі
Я хочу лише за кордоном. Наприклад, десь в Швейцарії..) ех, мрії...)
Там де пожарче, і побільше дівчат!!!. Звичайно що не в Україні. На Матінкі Батьківщині уже навідпочивався по саме горло, а якщо іще порівняти ціни на проживання за кордоном із нашим Кримом, то скажем так - буде витрачено на 150 - 200$ більше якщо їхати туди (вони уйдуть на візу, і дорогу).
Отредактировано excelsior (2008-01-30 09:50:23)
И уйдёт куча времени на оформления визы, и куча потраченых денег зря... хотя может ты и можешь себе такое позволить
Вы здесь » Развлекательный форум города Богуслав » Отдых » Где бы вы хотели отдыхать в следующем году?